pastisseria
Un croissant campió per sortir de la crisi
Estils |
29/09/2021
Xocolata negra: com més amarga millor?
Receptes |
07/04/2021
Xocolata desfeta, un luxe per si sol
Estils |
19/03/2021
Riudoms, capital estatal del panettone
Innovació |
19/12/2020
Com es fa el pa de pessic al vapor? Recepta saludable del cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc
Receptes |
14/10/2020
Aquesta és la recepta dels cupcakes de confinament de la reina Elisabet II d'Anglaterra
MenjarseElMón |
24/04/2020
Saray Ruiz, la primera dona a guanyar el campionat de Millor Mestre Artesà Xocolater
MenjarseElMón |
07/10/2019
La nova generació de pastissers ja és aquí
Receptes |
17/12/2018
Els pastissers volen fer escola
Camp de Tarragona |
07/11/2018
Cédric Grolet, el millor pastisser del món
Cultura |
13/07/2018
Sara amb un toc de cacau
Receptes |
28/03/2018
Gastronomia, moda i l’ocasió perduda de Mango
Opinió |
28/05/2017
