Violència sexual

A presó el detingut per haver violat una dona després d'atacar-la amb una pedra

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dijous passat l'home a qui responsabilitzen de l'agressió a una jove de 19 anys al Poble Espanyol

2 min
Un cotxe patrulla dels Mossos, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'agressió sexual a una noia al Poble Espanyol de Barcelona el passat 11 de març. Segons ha avançat El País i ha confirmat l'ARA, la policia catalana el va arrestar dijous passat a l'Hospitalet de Llobregat. La víctima, una estudiant estrangera de 19 anys, sortia aquella nit de festa en aquest recinte d'oci de la muntanya de Montjuïc. Era al local Input i cap a les cinc de la matinada va decidir tornar a casa. Va sortir de la discoteca i en un dels estrets i foscos carrers del Poble Espanyol un home la va atacar per sorpresa.

Segons fonts al corrent de la investigació, l'agressor va actuar amb "extrema violència", colpejant la víctima amb una pedra abans de forçar-la. Després, l'home li va robar totes les seves pertinences i va fugir. La noia va tornar a la discoteca on havia passat la nit per demanar ajuda i es va activar el protocol. Al cap de pocs minuts, els Mossos ja estaven investigant el cas i la víctima era en un hospital per tractar-li les ferides que va patir durant l'agressió. Dues setmanes i mitja després la policia va poder localitzar el sospitós a l'Hospitalet de Llobregat. Les càmeres de seguretat del recinte situat a Montjuïc haurien sigut clau per identificar el presumpte agressor.

L'endemà de la detenció l'home va passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona. El jutge va decretar presó provisional comunicada i sense fiança per tres delictes: agressió sexual, robatori amb força i lesions. La patronal de l'oci nocturn Fecasarm ja va avançar que es presentarà com a acusació popular en el cas, que considera especialment greu per la violència de l'agressió.

Dues agressions en un cap de setmana

Aquesta no va ser l'única agressió sexual d'aquella matinada al Poble Espanyol. Aquell mateix diumenge la Guàrdia Urbana va detenir un home per una presumpta agressió sexual també en un local d'oci nocturn. Van ser els vigilants del local els que van avisar la policia després de veure uns "possibles tocaments no consentits" a una dona.

stats