Turisme

Ja hi ha dates per sol·licitar viatjar amb l'Imserso aquesta temporada

Aquesta temporada 2024-2025 el programa ha obert 886.269 places

ARA
2 min
Imatge de la platja de Lloret de Mar, una de les que hi ha en aquest municipi de la Costa Brava, on es tancarà el cicle de trobades sobre turisme.

BarcelonaJa estan establerts els terminis per sol·licitar una plaça per a un viatge amb l'Imserso de cara al curs que ve. La unió temporal d'empreses adjudicatària, Ávoris Corporación Empresarial, començarà a vendre els destins disponibles a partir del 23 de setembre, quan s'obriran les places a determinades destinacions. Aquesta temporada 2024-2025, el programa comptarà amb un total de 886.269 places distribuïdes en tres lots diferents, segons informa la mateixa companyia.

Les dates clau

Les primeres places a comercialitzar-se seran les que tinguin com a destí Andalusia, Aragó, Castellà i Lleó, el País Valencià, Extremadura, Madrid, Melilla i Múrcia. Aquestes estaran disponibles entre el 23 i el 24 de setembre. Els viatges a Astúries, Catalunya, Castella-la Manxa, Ceuta, Galícia, les Illes Balears, les Canàries, La Rioja i el País Basc es posaran a la venda entre el 25 i el 26 de setembre. En totes dues convocatòries, en cas que sobrin places, aquestes es podran adquirir a partir de l'endemà del tancament de l'adjudicació, el 25 de setembre per a les primeres i el 27 per a les segones.

Els preus

Els preus dels viatges depenen de cada casuística i varien segons el lloc de destí i la duració de l'estada, però tots es mouen en una forquilla d'entre uns 120 i uns 330 euros. Les 886.269 places estaran distribuïdes de la següent manera: hi haurà 443.887 viatjants a la costa peninsular, 230.089 per les costes insulars (les Balears i les Canàries) i un total de 212.343 per al tercer lot, d'escapades i turisme europeu.

Com reservar?

Per reservar una plaça serà necessari abonar una quantitat fixa que no supera el 20% de l'import total del viatge. Aquest pagament haurà de completar-se 45 dies abans de la sortida, o bé en el mateix moment de la reserva si el viatge està previst amb menys d'un mes i mig d'antelació. Les gestions es podran fer a través d'agències de viatges autoritzades o a la mateixa pàgina web oficial del programa, on serà necessari introduir la clau d'acreditació remesa per l'Imserso al beneficiari.

stats