Societat 05/04/2017

Troben penjades una dona i la seva filla de 18 mesos a Llucmajor

El pare i marit ha trobat els cossos en una finca abandonada prop del domicili on vivien

Europa Press
1 min
Familiars de la dona i la nena, davant l'accés a la finca on han tingut lloc els fets

MallorcaUna dona de 34 anys i la seva filla de 18 mesos han estat trobades aquest matí penjades en una finca de Can Granada, al municipi mallorquí de Llucmajor. Segons ha informat la Guàrdia Civil, ha estat el pare de la petita i marit de la dona qui ha localitzat els cossos.

Ara l'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil està investigant els fets i recollint proves per determinar què ha passat. Per ara es creu que la mare podria haver matat la filla i, després, haver-se suïcidat.

Els investigadors descarten la intervenció d'una tercera persona en la mort de la mare i la nena. Segons sembla, ahir a la nit, l'home i la seva dona, tots dos de nacionalitat espanyola, van tenir una discussió i la dona va abandonar la casa amb la seva filla. En veure que no tornava, el pare es va posar en contacte amb amics i familiars per localitzar-les, i també les van sortir a buscar al voltant del domicili.

No ha estat fins aquest matí que l'home ha trobat els cossos en un edifici abandonat en una finca propera al domicili familiar. Els investigadors creuen que les morts van produir-se ahir a la nit, encara que estan pendents de l'autòpsia.

El Tribunal Superior de Justícia de Balears ha assegurat que no constava cap denúncia per maltractament entre la parella.

stats