T’ajudem a triar grau universitari

Unportal i l’ARA t'ofereixen els resultats de les PAU per assignatures

ARA
2 min
Uns joves a la sortida de l'exàmesn de la selectivitat

La preinscripció a les 7 universitats públiques catalanes i a la UVic-UCC per al curs vinent, que es fa a través del portal d’accés a la universitat de la Generalitat, està oberta i es pot modificar fins al divendres 28 de juny.

Coincidint amb la publicació dels resultats de les proves de la Selectivitat, per orientar-vos i ajudar-vos a prendre decisions, la web Unportal i l’ARA us ofereixen l’oferta actualitzada dels graus que les 12 universitats catalanes (les 8 que participen en el sistema de preinscripció i les 4 que tenen processos propis d’admissió) impartiran el curs vinent.

Fins que no es facin públiques les notes de tall del curs 2024-2025 (que està previst que es coneguin durant la segona setmana de juliol), teniu accés a les qualificacions del curs 2023-24, però podeu consultar a Unportal els resultats de les PAU d’aquest any per assignatures.

Unportal

La pàgina de Resultats de la Selectivitat permet conèixer la nota mitjana de l’alumnat per matèries, tant a la fase general com a l’específica, de les proves del 4,5 i 6 de juny.  

Pots fer cerques per paraula o a través del selector d’estudis, aplicant una nota de tall o seleccionant una demarcació provincial, si ho prefereixes, i visualitzaràs quina és la qualificació per accedir a cadascun dels graus en la primera assignació del mes de juliol. També tens dos enllaços que donen accés a les pàgines de 'Nous graus', on veuràs els estudis que al setembre s’impartiran per primer cop, i 'Resultats de la selectivitat', on podràs visualitzar les notes mitjanes que han obtingut els estudiants que s'han examinat a la convocatòria ordinària de les PAU del 2024. El web també permet accedir a l’oferta d’FP del curs vinent.

stats