Successos
Societat Successos 24/02/2023

Tiroteig amb dos ferits en una baralla a prop del Mercat de Santa Caterina de Barcelona

Els Mossos busquen l'autor dels trets, que hauria disparat enmig d'una baralla amb una altra persona

2 min
La plaça propera al mercat de Santa Caterina, al barri de la Ribera de Barcelona, on han passat els fets.

BarcelonaNombrosos agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona custodien a aquestes hores la cantonada del carrer del Pou de la Figuera amb els jardins del Forat de la Vergonya, en una petita plaça al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, just al costat del Mercat de Santa Caterina. Una baralla amb tiroteig inclòs ha deixat un home ferit a la cama, segons ha explicat a l'ARA un testimoni i han confirmat els Mossos d'Esquadra. El ferit de bala ha estat traslladat a l'hospital i no es tem per la seva vida, mentre que un segon home també ha quedat ferit lleu possiblement pel rebot d'una bala i ha estat atès i donat d'alta al lloc dels fets pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

"He sentit una concentració de gent i tot de crits, però aquí això passa sovint, i he continuat dinant", ha explicat a l'ARA un testimoni que demana que no es publiqui el seu nom. "En un moment determinat he sentit el que semblaven tres petards i que després la discussió es tornava més agressiva", ha afegit. Més tard ha sentit sirenes de la policia i quan ha sortit ha demanat què havia passat i li han explicat que hi havia hagut un tiroteig. La policia científica treballa al lloc dels fets, on hi ha dues peces de roba a terra: una jaqueta blava i una vamba.

Els Mossos han rebut l'avís per una trucada al 112 cap a les 15 h. Quan han arribat al lloc, s'han trobat amb els dos ferits, però no hi havia rastre de l'autor dels trets. La policia ha obert una investigació per esclarir els fets, però també per localitzar el sospitós. Segons apunten fonts coneixedores de la investigació, tot hauria vingut per una baralla entre dues persones enmig del carrer. Aquestes dues persones han arribat a les mans i una ha tret una arma de foc i ha disparat. El ferit en una cama seria un dels dos participants en la baralla. El segon ferit, en canvi, seria un vianant que en aquell moment passava pel carrer.

Una furgoneta de la Guàrdia Urbana al lloc dels fets.

En aquests moments continua el dispositiu policial al barri per trobar la persona que hauria disparat l'arma de foc. Un altre veí de la zona ha explicat a l'ARA que les baralles sovintegen a la zona. No és tan freqüent, però, que acabin amb un tiroteig.

stats