Successos

A presó un xofer d'Autocars Plana per la mort del seu cap de personal en una discussió

La víctima ha mort a l'hospital cinc dies després dels fets

Cotxera d'autobusos on una alumna d'I3 d'una escola de Sitges va romandre tota una jornada lectiva
09/10/2024
1 min

BarcelonaUn home de 47 anys ha mort aquest dimecres a l'hospital després de ser agredit divendres passat per un altre home de 46 anys, que ja es troba en presó preventiva al Catllar, a Tarragona. Segons fonts consultades per l'ARA, la víctima era el responsable de personal de l'empresa Autocars Plana i el presumpte agressor un xòfer de la mateixa companyia. Tot es va iniciar per una discussió que fonts policials emmarquen en l'àmbit laboral. Després, segons la reconstrucció dels fets, el treballador li hauria clavat un cop de puny al cap i la víctima hauria caigut a terra, donant-se un altre cop.

Quan van arribar els Mossos d'Esquadra, alertats pels altres treballadors, la víctima estava conscient i se li va aconsellar que anés a l'hospital i presentés una denúncia. El mateix divendres a la tarda es va detenir a l'agressor. L'estat de salut de la víctima, però, es va complicar amb el pas de les hores i ha acabat morint aquest dimecres. Els jutjats de Tarragona ja van decretar dilluns, abans que la víctima acabés morint, la presó preventiva per al presumpte agressor. El delicte era una temptativa d'homicidi que ara, amb la defunció de la víctima, podria canviar de tipus penal.

En aquest sentit, tal com indiquen fonts policials, l'autòpsia serà clau, ja que determinarà quin va ser el detonant de la mort. Això permetrà tipificar millor el delicte al qual s'enfrontarà el detingut, ja que podria ser un homicidi o un homicidi per imprudència. L'home detingut per aquesta agressió feia temps que treballava a l'empresa i no té antecedents. Els fets van passar a la seu d'autobusos Plana, al polígon Riu Clar, segons ha pogut confirmar l'ARA.

stats