Successos

Tres detinguts per apunyalar el pare de Lamine Yamal en un pàrquing de Mataró

Els Mossos investiguen el cas com a intent d'homicidi i l'home, que continua hospitalitzat, està fora de perill

1 min
Mounir Nasraoui i Lamine Yamal en una imatge del seu instagram

BarcelonaEl pare del jugador del Barça Lamine Yamal, Mounir Nasraoui, ha estat apunyalat aquesta nit en un pàrquing de Mataró. L'home ha estat traslladat a l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona amb pronòstic greu, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat fonts blaugranes. Tot i que continua hospitalitzat, està fora de perill.

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres sospitosos i els atribueixen un presumpte delicte d'intent d'homicidi. L'apunyalament ha estat en un garatge del barri de Rocafonda de Mataró a les 21.10 hores. Després, els Mossos i la Policia Local han pogut trobar diversos testimonis de l'agressió, segons expliquen fonts policials consultades per l'ARA. A falta d'aclarir com ha passat i quins motius hi ha al darrere, la policia creu que l'enfrontament podria haver sorgit d'una baralla anterior.

A diferència del que passa amb els pares de la majoria de futbolistes, el pare de Lamine Yamal ha guanyat molta notorietat mediàtica aquesta temporada, sobretot a l'estiu, coincidint amb l'eclosió del jove jugador blaugrana a l'Eurocopa, on la selecció espanyola va alçar-se amb el títol. Mounir Nasraoui va acompanyar el seu fill a la concentració i va ser molt actiu a les xarxes socials, on va penjar múltiples vídeos de suport.

Nascut al Marroc i establert al barri de Rocafonda de Mataró, Nasraoui va ser condemnat fa un any per atacar i enfrontar-se a militants de Vox durant una campanya electoral: va haver de pagar 546 euros de multa i indemnitzar un simpatitzant del partit amb 110 euros per haver-li trencat les ulleres.

stats