Successos

Els Mossos investiguen la mort d'una dona que s'ha precipitat d'un balcó del Guinardó

La policia ha detingut la parella i intenta aclarir si va ser un suïcidi o un homicidi

1 min
Una cinta dels Mossos d’Esquadra en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir la mort d'una dona la matinada d'aquest dilluns que s'ha precipitat des d'un balcó d'un pis del barri del Guinardó de Barcelona. Segons ha avançat SER Catalunya i ha pogut confirmar l'ARA, la policia està investigant si la víctima es va precipitar per voluntat pròpia i, per tant, apuntaria a un suïcidi o si la van llançar i es podria tractar d'una mort criminal. Ara mateix, totes les hipòtesis estan obertes.

Tot i que fonts policials no aclareixen quina de les dues hipòtesis té més pes, sí que concreten que la parella de la víctima es troba detinguda en dependències policials fins que no se sàpiga millor què va passar. L'autòpsia, apunten les mateixes fonts, serà clau per determinar si es tracta d'un suïcidi o d'un homicidi. Tot ha passat al Passeig Maragall de la capital catalana durant la matinada d'aquest dilluns, quan una dona s'ha precipitat des d'un cinquè pis. Quan han arribat els serveis mèdics ja estava morta.

Segons fonts de la investigació, els veïns de l'edifici han explicat als Mossos que poc abans de la terrible caiguda la víctima i la seva parella s'estaven discutint. Se sentia, han descrit, des dels altres pisos. Després, quan la víctima ja s'havia precipitat, els mateixos testimionis expliquen que l'home ha marxat de l'edifici. Davant d'aquesta actitud sospitosa, els Mossos l'han detingut aquest matí. De moment, encara no està clar si hi havia antecedents de violència masclista i l'evolució de la investigació marcarà si el cas se'l queda un jutjat de violència contra la dona o un d'ordinari.

stats