Investiguen un crim per arma blanca i detenen un home per agredir dos indigents a Barcelona

Es busquen els autors de l'assassinat, que han fugit del llocs dels fets, al carrer Lleida

ARA
2 min
Ambulàncies del SEM en una imatge d’arxiu

BarcelonaD'entre tots els serveis que han hagut de fer els cossos d'emergències n'hi ha hagut dos d'especialment complicats aquesta nit de Sant Joan a Barcelona. Dues persones han matat a punyalades un home de 41 anys al carrer Lleida i posteriorment han fugit. El tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha explicat que els Mossos investiguen ara aquest succés, que ha passat fora de l'àmbit de celebració de la revetlla a les platges de Barcelona.

En un comunicat, els Mossos han detallat que cap a les sis del matí han rebut un avís del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que hi havia una persona ferida al carrer i que, quan han arribat els agents, han localitzat la víctima, ferida de gravetat, que finalment ha mort. "Ha estat apunyalat per dues persones que s'han escapat", ha dit Batlle sense afegir més detalls. Els fets s'han produït en unes escales en la part alta del carrer Lleida, prop de la Ciutat del Teatre, en el districte de Sants Montjuïc. La Divisió de Recerca Criminal de la Regió Policial de Barcelona dels Mossos s'ha fet càrrec de les investigacions per tractar d'identificar, localitzar i detenir els sospitosos del crim. 

Atac a dos sensesostre

L'altra agressió "important" de la nit, ha dit Batlle, ha sigut la "temptativa d'homicidi a una indigent a l'avinguda Drassanes", a qui cap a les vuit del matí han llançat líquid inflamable provocant-li ferides a la cara. Segons Batlle, la dona agredida ha anat "pel seu propi peu" als serveis sanitaris i, malgrat les ferides, la seva vida no corre perill. Unes hores després, la Guàrdia Urbana ha explicat que ha detingut el presumpte autor de l'atac i que les víctimes eren dues persones, i no només una. Es tracta d'un home i una dona (ella té uns 30 anys), que són parella sentimental i que es trobaven amb les seves pertinences a l'avinguda Drassanes.

El presumpte autor ha estat identificat i detingut prop de la zona dels fets gràcies als testimonis de l'incident. Es tracta d'un home habitual del carrer a la mateixa zona que ja ha estat lliurat als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per esclarir les causes de l'atac.

stats