Violència sexual
Societat Successos 16/01/2023

Els Mossos investiguen una agressió sexual a la platja del Somorrostro de Barcelona

Els fets han passat a les sis de la matinada i l'agressor també hauria robat la víctima, una dona major d'edat

2 min
La platja del Somorrostro de Barcelona.

BarcelonaCap a les sis de la matinada d'aquest dilluns, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha rebut l'avís d'uns testimonis que asseguraven que a la platja del Somorrostro, a tocar de la Barceloneta, s'acabava de cometre una agressió sexual. Han trobat una dona visiblement ferida. Quan la policia barcelonina ha arribat al lloc dels fets, ha atès la víctima, una dona major d'edat, que ràpidament ha sigut traslladada pel Servei d'Emergències Mèdiques a un centre sanitari. L'home, però, ha fugit, i quan han fet acte de presència els efectius de la Guàrdia Urbana ja no hi era, segons apunten fonts de la policia de la capital catalana.

Tot apunta que, a part de cometre una presumpta agressió sexual, també hauria robat la víctima, ja que quan la policia l'ha atès no portava a sobre cap de les seves pertinences. La Guàrdia Urbana, després d'obrir les primeres diligències policials, ha enviat el cas als Mossos d'Esquadra, que ja han obert una investigació per aclarir els fets, tal com confirmen fonts del cos català.

Segona agressió en 48 hores

Aquesta és la segona agressió sexual que es denuncia a Barcelona en 48 hores. Fa dos dies, la Guàrdia Urbana va detenir el presumpte autor d'una agressió a la plaça Reial. Els fets van passar de matinada, quan un client d'un local de la plaça va tocar "violentament" el cul d'una treballadora. Al recriminar-li l'acció, l'home va agafar la noia pels braços i la va sacsejar i empènyer contra la barra.

L'equip de seguretat del local va fer fora l'agressor, que va acabar detingut per uns agents que hi havia a la plaça. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari per ferides als braços i a la zona dorsal.

stats