Successos

Els Mossos detenen un home per una baralla a la parada de metro Fabra i Puig, on va morir una persona

De moment no s'ha pogut concretar la correlació entre la baralla i la mort

ARA
1 min
Agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home a Badalona que sospiten que està implicat en una baralla a la parada de metro de Fabra i Puig, on un home va morir. Segons ha avançat Tot Barcelona i ha pogut confirmar l'ARA, la policia catalana ha practicat aquesta detenció mentre investiga si la mort va ser causada directament per la baralla –i, per tant, es tracta d'una mort violenta– o no.

Durant el dia d'ahir El Caso informava que la persona morta hauria rebut un cop durant la disputa. Segons la mateixa informació, la trompada l'hauria deixat sense coneixement i posteriorment hauria perdut la vida, malgrat els esforços del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intentar reanimar-la.

La policia no ha confirmat aquesta versió i encara revisa les càmeres de seguretat per definir tots els detalls del succés. Ara per ara tampoc està clar si la víctima mortal va participar en la baralla o si en va ser un dany col·lateral. Per aclarir tots aquests dubtes, ahir mateix es va traslladar el cos a l'institut anatòmic forense, on li faran l'autòpsia, segons ha informat l'agència Efe.

Els Mossos van rebre ahir cap a les 15.40 hores l'avís que un home estava inconscient a l'andana de la parada de metro de Fabra i Puig, Efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar al lloc i els sanitaris van iniciar les maniobres de reanimació, però l'home va patir una aturada cardíaca i finalment va morir.

stats