Successos

Un mort en un tiroteig a plena llum del dia en un polígon de Riudellots de la Selva

Els Mossos busquen els autors dels trets, que han fugit en cotxe i podrien anar armats

2 min
Una tanca de tela tapa el cos d'un cadàver al polígon industrial de Riudellots de la Selva amb uns vidres a terra.

BarcelonaUn home de 34 anys ha mort tirotejat aquest dijous al migdia a Riudellots de la Selva, a la comarca de la Selva. Segons fonts consultades per l'ARA, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 13.45 hores per una baralla a l'exterior d'una nau industrial a l'avinguda Mas Vilà, el carrer que travessa un dels polígons de la població. Quan els agents hi han arribat, però, han descobert que enmig d'aquesta disputa algú havia obert foc amb una arma, ja que un home es trobava estès a terra malferit amb orificis de bala. Els serveis mèdics no han pogut fer res per reanimar-lo. No hi havia rastre dels pistolers.

La policia catalana, doncs, ha iniciat una recerca per la zona per trobar els autors del tiroteig, que han fugit en dos cotxes de marca Volkswagen de matrícula francesa en direcció cap al sud. Els Mossos creuen que són cinc persones i que podrien anar armades. Els Mossos ja han activat un dispositiu gàbia amb efectius d'ordre públic per controlar els accessos a les carreteres.

La baralla s'ha produït entre dos grups. El primer estava conformat per les cinc persones que han disparat i han fugit en dos cotxes. El segon també el formaven cinc persones, entre les quals hi ha la víctima mortal i un altre ferit que ha ingressat a l'Hospital Doctor Trueta per un cop amb un objecte contundent. Es trobava en estat greu, però no es tem per la seva vida. Tal com es pot corroborar amb un vídeo que s'ha viralitzat (l'ARA ha pogut confirmar que correspon a aquests fets) durant la baralla s'han fet servir bastons i, abans de fugir, el conductor d'un dels dos cotxes ha obert foc contra un home.

Els Mossos han obert una investigació i estan intentant aclarir quin ha sigut el detonant d'aquesta disputa. Tot ha passat davant d'un taller mecànic en aquest polígon de Riudellots, un negoci que, segons les primeres informacions, regentava el grup de l'home que ha mort tirotejat. L'altra banda ha anat al taller aquest migdia i s'ha iniciat la baralla.

Amb la mort violenta d'aquest dijous a Riudellots de la Selva, l'ARA ha comptabilitzat 28 crims a Catalunya des que va començar l'any. Són 27 homicidis, en què han mort 32 persones. L'últim crim es va registrar divendres passat a Tarragona, quan un jove de 25 anys va assassinar a ganivetades la seva mare. L'any passat es van registrar 69 homicidis a Catalunya, una xifra rècord.

stats