Successos

Localitzen un cadàver amb signes de violència en una furgoneta a Torredembarra

L’home feia dies que era mort i els Mossos han obert una investigació

2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra estan investigant la mort violenta d'un home a Torredembarra. La policia catalana va localitzar aquest dimarts al vespre el cadàver a dins d'una furgoneta estacionada en una zona molt propera a la platja del municipi. Qui va donar l'alerta d'aquest vehicle, que feia dies que no es movia d'allà, va ser un veí.

Segons fonts consultades per l'ARA, el cadàver presenta indicis de violència i la policia ho investiga com un homicidi. Encara no està clar, però, com va morir. El cadàver, segons les mateixes fonts, es troba en estat de descomposició i això indica que l’home fa temps, dies, que és mort. Per això, l'informe forense i l'autòpsia en determinaran exactament la causa de mort, i també permetran identificar-ne la identitat. Els Mossos estan fent gestions amb la furgoneta, que estava preparada per fer-hi vida, per saber de qui és.

Segons fonts municipals, al municipi no hi constava cap persona desapareguda. L'avís del testimoni va ser aquest dimarts a les 20:15 hores i els agents de la DIC de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació. La furgoneta estava en una zona de vegetació propera al mar i de difícil accés, una ubicació que va sorprendre aquest veí i va trucar a la policia. En aquest punt de Torredembarra, a tocar de la platja dels Muntanyans, no hi ha cases properes i a pocs metres hi passen les vies del tren. Tots els accessos són per camins de terra i la furgoneta, de color gris, estava estacionada al marge d'un d'aquests camins. Sí que aquesta ubicació no està gaire lluny, a menys d'un quilòmetre, de la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'aquesta població tarragonina. El cas es troba sota secret d'actuacions.

Amb la mort violenta que s'ha fet pública aquest dimarts a Torredembarra, l'ARA ha comptabilitzat 25 crims a Catalunya des que va començar l'any. Són 25 homicidis on han mort 29 persones. Aquest còmput, però, podria ascendir a 30, ja que els Mossos estan investigant la mort d'una dona que es va precipitar la matinada d'aquest diumenge d'un cinquè pis al barri del Guinardó de Barcelona. La parella de la víctima va ser detinguda moments després, tot i que encara no està clar si la caiguda va ser accidental, provocada o un suïcidi. L'home ha passat aquest dimecres a disposició judicial. L'any passat es van registrar 69 homicidis a Catalunya, una xifra rècord.

stats