Successos

Llibertat vigilada per als quatre menors que van agredir un sensesostre a Vilanova i la Geltrú

La Fiscalia de Menors els atribueix els delictes contra la integritat moral i els drets fonamentals

Ara
1 min
Una imatge d'arxiu de la rambla de Vilanova i la Geltrú

BarcelonaEls quatre menors detinguts per apallissar i robar un home sense sostre a Vilanova i la Geltrú estaran en llibertat vigilada com a presumptes autors també d'un delicte contra la integritat moral i els drets fonamentals, segons ha comunicat aquest dilluns la Fiscalia de Menors. Després que quedessin en llibertat amb càrrecs pels fets, que van passar el 25 de juliol, tots quatre han declarat davant de la Fiscalia, que ha determinat la mesura cautelar d'assignar-los un delegat de justícia juvenil que faci seguiment del cas.

Els joves van agredir la víctima a la plaça del Mercat del municipi i la policia local i els Mossos els van detenir pels delictes de robatori violent i lesions. Un cop analitzats els fets per part de la Fiscalia de Menors, però, ha decidit sumar-hi els delictes contra la integritat i els drets fonamentals.

Que cap dels nois tingués antecedents per fets delictius i que tinguessin domicili conegut, segons va informar Europa Press, va fer que quedessin en llibertat a l'espera de declarar davant de la Fiscalia, que ha optat per dictar llibertat vigilada per a tots quatre.

L'Ajuntament de Vilanova va condemnar els fets i va rebutjar "qualsevol tipus de violència". Alhora, va traslladar tot el suport a la víctima i va confiar que fets com aquest "no es repeteixin".

stats