Successos

Investiguen l'aparició del cadàver d'una jove surant al mar de Barcelona

El cos no presenta senyals de criminalitat i la jove anava vestida amb texans

La platja del Somorrostro de Barcelona, en una imatge d’arxiu.
10/10/2024
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Civil investiga l'aparició aquest dijous al matí d'un cadàver surant a les proximitats de la platja de Llevant de Barcelona. Segons fonts policials, el cos sense vida és d'una jove que encara no ha sigut identificada, ja que no portava documentació a sobre. Després de les primeres exploracions, la Guàrdia Civil confirma que el cadàver de la dona no presenta senyals de violència i, per tant, a hores d'ara no s'investiga com un homicidi.

Fonts policials apunten que la dona anava vestida i portava texans. Per aquest motiu, la Guàrdia Civil ara per ara no ho emmarca en un ofegament d'una banyista. La investigació acaba de començar i un dels principals objectius és aconseguir identificar la víctima. En paral·lel, també es faran diverses gestions amb vaixells i creuers que passaven per la zona per si s'ha trobat a faltar algun dels seus passatgers o hi ha hagut alguna caiguda en les últimes hores. El cadàver ha aparegut a la platja de Llevant, la que queda més a prop del riu Besòs de la capital catalana. Aquest dimecres a la nit l'Ajuntament de Barcelona va activar l'alerta per fort vent i fort onatge, que ja ha desactivat aquest matí.

Un banyista ha alertat de la presència del cadàver cap a les 8.30 hores. Fins al lloc dels fets s'hi han mobilitzat efectius dels Bombers, la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació. L'aixecament del cadàver s'ha efectuat cap a les 11 hores del matí i, poc després, el forense ha descartat que el cadàver presentés senyals de criminalitat.

stats