Successos

Un home ebri exhibeix una arma en un bar de Vic perquè no el volen servir

La policia, que sospita que la pistola era simulada, el va detenir minuts després

2 min

BarcelonaEnsurt a Vic a plena llum del dia. La Guàrdia Urbana de la capital d'Osona va detenir dimarts al vespre un home de 41 anys per exhibir una arma de foc que podria ser simulada perquè no el volien servir en un bar del passeig de la Generalitat. Segons fonts policials, l'home, que mostrava clars símptomes d'haver begut, va entrar en aquest local i va molestar diversos clients. També va intentar menjar-se els plats d'altres taules i va donar un cop a la propietària de l'establiment quan li va retreure la seva actitud. Amb l'ajuda d'un client va aconseguir fer-lo fora.

Però l'home va tornar al bar, i hi va tornar armat. Tal com es pot veure en un vídeo que s'ha viralitzat, el detingut va mostrar una pistola a l'interior del bar i va picar diverses vegades un vidre. Tot i que en la gravació podrien semblar detonacions, fonts policials confirmen que van ser cops, ja que en cap moment va disparar l'arma. Després l'home va sortir al carrer amb la pistola alçada, fet que va provocar el caos immediatament i va fer que diversos vianants arrenquessin a córrer. Passaven pocs minuts de les vuit del vespre, i va ser en aquest moment que la policia va rebre l'avís: un home estava causant aldarulls i anava armat.

Pocs minuts després la Guàrdia Urbana el va detenir, tot i que l'home ja no portava l'arma a sobre. La policia la va buscar, però no la va trobar. Per això, tot i que sospiten que la pistola era simulada, els Mossos encara no poden confirmar del tot aquest extrem. Segons fonts policials, el detingut té diversos antecedents. De fet, quan el van detenir ja pesava sobre ell una altra ordre de detenció dels jutjats de Manresa per un robatori amb força.

stats