Successos

Dispositiu dels Mossos per detenir els presumptes autors d'un tiroteig a Nou Barris

Els fets van passar a l'abril i la policia catalana preveu fer sis escorcolls entre Barcelona i Palau-solità i Plegamans

mossos recurs
ARA
30/09/2024
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han engegat aquest dilluns a la matinada un dispositiu per detenir els presumptes responsables d'un tiroteig de principis d'abril al districte de Nou Barris de Barcelona. La policia catalana té previst fer un total de sis entrades i escorcolls, cinc a la capital catalana i un a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), segons ha confirmat el cos a l'ARA. El cas està sota la tutela del jutjat d’instrucció número 11 de Barcelona.

El tiroteig, que s'investiga des de fa gairebé mig any, va tenir lloc el 4 d'abril a plena llum del dia al carrer Góngora, al barri de Verdum, i va deixar una persona ferida de bala a l'espatlla. A banda de la víctima, que en el moment dels fets no estava clar si estava implicada en el tiroteig o va tenir la mala sort de passar per allà (finalment es va confirmar que hi estava implicada) una altra bala també va impactar a la part del darrere d'un taxi en moviment i al vidre d'un bar. Les investigacions dels Mossos apunten a un conflicte entre clans.

Els testimonis parlaven llavors de dues o tres persones que en perseguien una altra i que van obrir foc amb armes curtes al mig del carrer. Després haurien marxat corrents i, fins ara, no ha transcendit cap detenció. L'objectiu dels Mossos amb les entrades d'aquest dilluns és trobar les armes que es van fer servir i detenir els responsables.

stats