Violència sexual

Investiguen un professor dels Maristes de Sants denunciat per violar una alumna

Les agressions van ser entre 2010 i 2012 i l'home va quedar en llibertat provisional l'endemà de ser arrestat

ARA
1 min
Porta de l'escola Maristes Sants-les Corts

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir divendres un professor de l'Escola Maristes de Sants - Les Corts de Barcelona arran d'una denúncia per agressió sexual amb accés carnal a una alumna, que aleshores tenia entre 14 i 15 anys, segons fonts consultades per l'ARA. La noia, que ara és adulta, va denunciar fa uns dies les agressions que havia patit entre el 2010 i el 2012 i, després d'investigar-ho, els Mossos d'Esquadra van arrestar el denunciat. L'home va passar a disposició judicial l'endemà i va quedar en llibertat provisional.

Segons informa Efe i ha confirmat l'ARA, es tracta d'un home de 51 anys. Per part de l'escola, la Fundació Champagnat, que gestiona el centre, ha afegit que des d'aquesta setmana l'home ha estat apartat preventivament de la feina a l'espera que s'aclareixin els fets. Ara bé, afirmen que encara no han pogut accedir a la denúncia i que, per tant, desconeixen què se li atribueix concretament al docent.

Tant la Fundació Champagnat com l'Escola Maristes de Sants - Les Corts s'han mostrat disposades a col·laborar amb la investigació i han afegit que, seguint els protocols de protecció a la infància, la fundació ha posat els fets en coneixement del Consorci d'Educació de Barcelona i d'Inspecció de la Generalitat de Catalunya. També s'ha fet un comunicat a la comunitat educativa del centre i han reivindicat que des del 2011 estan desenvolupant i implementat un protocol de prevenció i protecció dels infants en tots els seus centres.

stats