Successos

Detingut el presumpte autor de l'assassinat d'un nen d'11 anys a Toledo

Es tracta d'un home de 20 anys de nacionalitat espanyola

ARA
2 min
Guàrdies civils, a l'entrada del poliesportiu on diumenge va ser assassinat el petit Mateo, a Mocejón (Toledo)

BarcelonaDesprés d'una cerca de més de 24 hores, la Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns el presumpte autor de la punyalada que diumenge va acabar amb la vida d'un menor d'11 anys a Mocejón (Toledo) mentre jugava amb uns amics a futbol. Segons la Delegació del govern espanyol a Castella-la Manxa, l'arrestat és un home de 20 anys de nacionalitat espanyola, que ha confessat el crim davant dels agents que li han pres declaració. De moment, no ha transcendit cap altre detall de la seva identitat, més enllà que la seva família resideix al municipi toledà. Mentre el jutjat que instrueix el cas n'ha declarat el secret de les actuacions, la investigació se centra ara a esbrinar el mòbil del sospitós i també a trobar l'arma homicida.

Immediatament després de l'agressió, la Guàrdia Civil havia desplegat un gran dispositiu per pentinar la zona per aconseguir trobar una pista o un indici que pogués conduir a l'agressor, que va fugir de l'escena del crim sense ser identificat, ja que duia la cara tapada i no va parlar en cap moment, segons han explicat testimonis de l'apunyalament. Així, s'han visionat totes les càmeres de trànsit que hi ha repartides per la localitat toledana, les de comerços i les que envolten el poliesportiu on es va produir la mort. A més, un veí també ha ofert les imatges enregistrades a l'exterior de casa seva, on s'apreciava el sospitós després de l'agressió mortal, segons informa la premsa local.

El menor, que es deia Mateo, va ser agredit diumenge amb un objecte punxant durant un partit de futbol amb altres menors. Els testimonis que van presenciar l'agressió van explicar que l'assassí va irrompre al camp de futbol i, sense mediar paraula i amb la cara tapada, va apunyalar diverses vegades el nen. El cop va resultar ser mortal de necessitat i el menor va morir allà mateix, malgrat els esforços dels sanitaris per reanimar-lo. Els agents han practicat dos escorcolls en domicilis de Mocejón, un municipi que ha declarat tres dies de dol oficial per l'assassinat del petit Mateo.

stats