Trànsit

Cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes amb set víctimes mortals

Un accident múltiple a la C-37 deixa tres morts i sis ferits, un dels quals en estat crític

G.G.G.
2 min
Punt de l'accident frontal a la C-37 a Castellfollit del Boix on han mort tres persones.

BarcelonaUn xoc frontal aquest diumenge entre un cotxe i una furgoneta, en què s'ha vist implicat un tercer vehicle, a la C-37 al seu pas per Castellfollit del Boix (Bages) ha causat tres morts i ha deixat tres ferits crítics. Aquest ha estat l'últim accident d'un cap de setmana tràgic a les carreteres: des de divendres, set persones han perdut la vida i una desena han quedat ferides. Des del gener, la xifra s'enfila fins a les 67 defuncions.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que, per causes que encara s'investiguen, dues persones han mort en un accident a l'eix Diagonal, que connecta Manresa i Igualada, i tres persones més han quedat ferides crítiques en un xoc múltiple a les 13 hores. Els ferits han hagut de ser evacuats en helicòpter als hospitals de Bellvitge i la Vall d'Hebron, on hores més tard un d'ells ha acabat morint. Al lloc dels fets, a la C-37, tres persones més han hagut de ser ateses pels serveis d'emergències per ferides de diversa consideració.

Dissabte van morir dues persones a les carreteres catalanes. El copilot d'un camió, de 29 anys, va perdre la vida en un accident a Vila-seca (Tarragonès) a la carretera que enllaça la C-14 amb l'AP-7 després que el vehicle pesant bolqués. El conductor va patir ferides lleus. Hores abans, el conductor d'una grua de 51 anys va morir al xocar per encalç amb un camió a l'A-2 a Collbató (Baix Llobregat). També dissabte hi va haver un aparatós accident amb sis ferits, entre els quals una menor en estat crític, a la C-14 a Ponts (Noguera).

Divendres també van morir dues persones a la xarxa viària interurbana de Catalunya: el conductor d'un camió en un accident a l'AP-7 a Castellví de Rosanes (Baix Llobregat) i el conductor d'un cotxe que va sortir de la via i es va incendiar a la T-321, a l'altura de Vilanova d'Escornalbou (Baix Camp).

stats