Successos

Un camioner mor i deixa nou ferits al xocar contra set vehicles i un edifici a Lleida

L'autòpsia aclarirà si el conductor anava begut

ARA
2 min
El camió accidentat a Lleida

Un camioner va morir aquest dissabte a la nit després de xocar contra set vehicles i a continuació impactar contra un bloc de pisos a Lleida. El camió de gran tonatge finalment va bolcar i també hi ha nou persones ferides.

El camió va entrar al passeig de Ronda fent ziga-zagues al voltant d'un quart de deu de la nit, i allà va xocar amb els vehicles fins a impactar contra un edifici del carrer Cos-Gayón, on va bolcar. No hi va haver danys estructurals a la finca ni tampoc va caldre desallotjar els veïns, si bé va afectar un local comercial als baixos de la finca.

Alguns testimonis ja havien vist que el tràiler circulava de manera erràtica des de l'àrea de servei de Lleida de l'AP-2, que és a uns vuit quilòmetres de distància del lloc on hi va haver l'accident. La Guàrdia Urbana de Lleida continua investigant les causes del sinistre i espera els resultats de l'autòpsia per aclarir si el conductor anava begut o si havia pres drogues. "De moment, tot sembla indicar que el xòfer no excedia la velocitat de 50 kilòmetres per hora, ja que el radar que hi ha instal·lat a la zona no va saltar", ha explicat la tercera tinenta d'alcaldia i regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón.

Tots els ferits fora de perill

Pel que fa a les persones ferides, dues van quedar en estat greu, una menys greu i sis en estat lleu, i van ser traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova, on ara estan estables i fora de perill, i on "evolucionen favorablement", segons ha indicat Morón.

La circulació al carrer Cos-Gayón va estar tallada fins a les 5.30 hores d'aquest diumenge. La Guàrdia Urbana de Lleida també ha abalisat la zona i ha anul·lat temporalment el pas de vianants que hi ha en aquell punt per poder reparar els desperfectes en diferents elements urbans.

stats