Successos

Tres encaputxats s'emporten un home per la força al mig del carrer a Barcelona

Els Mossos busquen el vehicle, però encara no s'atreveixen a parlar de segrest o de detenció il·legal

El número 24 del carrer de Raset, on ha tingut lloc el succés.
Act. fa 25 min
2 min

BarcelonaSuccés estrany, el que ha passat aquest dijous a la nit a la zona alta de Barcelona. Segons fonts policials, tres homes encaputxats han assaltat un altre home i se l'han emportat per la força en un cotxe al carrer de Raset, al barri de la Bonanova de la capital catalana, una informació avançada per El Caso i que ha pogut confirmar l'ARA. Els Mossos d'Esquadra encara no s'atreveixen a parlar de detenció il·legal o segrest, ja que els fets són molt recents i totes les hipòtesis es mantenen obertes, segons les mateixes fonts. Ara la policia s'està centrant en trobar el cotxe, un Range Rover negre de grans dimensions, que va fugir del lloc dels fets.

Segons fonts policials, la policia hauria detectat el mateix vehicle una estona després a la zona del Penedès en direcció a Tarragona, i continua la recerca per intentar trobar-lo i aclarir un succés que va espantar diversos veïns d'aquesta zona residencial de la ciutat. El carrer de Raset cau just a sobre de la Via Augusta, al districte de Sarrià - Sant Gervasi, i és una via on només hi ha blocs residencials, sense cap negoci pròxim. El succés s'ha produït cap a les 23.30 hores de la nit davant del número 24 d'aquest carrer. "Tot és molt estrany", admet un veí.

I és estrany perquè, segons fonts veïnals, un home va picar un timbre d'un d'aquests pisos instants abans i va demanar per un "local de cites". Per picar al timbre, cal baixar unes escales i accedir en una mena de porxo. Fins i tot va arribar en un dels pisos i, desorientat i amb una maleta, deia que havia quedat amb una dona. Quan ja havia marxat, els veïns van sentir uns "crits molts forts" i van veure uns homes encaputxats emportant-se algú en un cotxe negre i de grans dimensions. Instants més tard, el carrer ja estava ple de cotxes dels Mossos d'Esquadra. "Pensàvem que era un robatori, que aquí n'hi ha molts", comenta una veïna de dos blocs més endavant.

El carrer de Raset, on ha tingut lloc el succés.

El bloc número 24 és un edifici on només viuen sis veïns, i els residents confirmen que no hi falta ningú i que la persona que es van emportar no viu allà. "El van enganyar", comenta un veí. Una de les hipòtesis és que algú va enviar aquell home en aquell carrer residencial i tranquil per acabar-se'l emportant en contra de la seva voluntat. Van ser els mateixos veïns els que van avisar la policia.

De moment no ha transcendit gaire més informació i els Mossos investiguen qui hi ha darrere d'aquests fets. Les indagacions les piloten des de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sarrià, que està a menys de dos quilòmetres del número 24 del carrer Raset.

stats