Trànsit

Mor el conductor del camió incendiat a la Ronda Litoral de Barcelona

El sinistre ha interromput en sentit Llobregat i s'han format cues quilomètriques a la C-58, la C-33 i la C-17

ARA
2 min
Tallada la ronda litoral de Barcelona per un accident amb un camió incendiat

BarcelonaUn camió accidentat s'ha incendiat aquest dimarts a la tarda a la Ronda Litoral i el conductor ha hagut de ser traslladat a l'hospital en estat crític. Finalment, l’home, de 57 anys, ha acabat morint aquest dimecres a l’hospital, segons ha informat l’Ajuntament. És la setana víctima mortal en un accident de trànsit d’aquest any a Barcelona.

L'accident ha obligat a tallar la via en sentit Llobregat durant més de tres hores, tot i que al voltant de les 21 h s'ha obert un dels carrils de la via a l'altura de Bon Pastor. De retruc, l'accident ha provocat un col·lapse absolut per entrar a la ciutat per altres vies. A les 20.30 h hi havia 9 km de retencions a la C-58 de Badia del Vallès a Barcelona, 9 km més a la C-33 de Mollet a la capital catalana i 3 km a la C-17 des de Montcada i Reixac fins a Barcelona. Amb el pas de les hores, a la nit la circulació de la majoria de vies ja s'havia normalitzat.

Per causes que encara es desconeixen, al voltant de les 17.15 h aquest camió de gran tonatge ha xocat contra la paret mitgera de la carretera i posteriorment s'ha incendiat a l'altura de Sant Andreu. La circulació de la via s'ha hagut de tallar mentre actuaven els Bombers i la Guàrdia Urbana. També s'ha desplaçat una grua de grans dimensions per retirar el camió accidentat, tasca que s'ha aconseguit al voltant de les deu del vespre.

Captura de pantalla de la camera de trànsit a la Ronda Litoral

El servei Català de Trànsit informa que en el cas de la C-58 s'està permetent que tots els vehicles circulin pel carril VAO –normalment es reserva per a autobusos i vehicles amb més d'un passatger–, a excepció dels camions de més de tres tones i mitja.

stats