Menjar per canviar el món

Ona, 2n ESO, I.E. Costa i Llobera

Coincidint amb el Dia Internacional de la Infància, el diari ARA es torna a transformar en un diari especial dibuixat per nens i nenes. Un any més els més menuts prenen protagonisme i donen, així, la seva visió de l'actualitat a les pàgines del nostre diari. Aquest any, el tema central de l'ARA especial per al Dia Internacional de la Infància és el menjar sostenible i de proximitat.

La brioixeria, els ‘nuggets’ i les begudes ensucrades estan dissenyades per ser irresistiblement problemàtiques. Fa un parell de dècades que hi són de forma regular al rebost malgrat el seu perfil nutricional baix i menjar-los de manera regular és un risc per a la salut d’infants i joves. Davant les dades a l’alça d’obesitat, càries i diabetis, el crit de dietistes i nutricionistes és unànime: cal recuperar les verdures i fruites fresques i de temporada i reduir al màxim el consum d’aliments processats.

stats