Societat 09/11/2013

El PP de Lleida demana a la Paeria que "doni exemple i faci complir la llei" amb la denúncia del CAT

Els populars creuen que l'equip de govern socialista incita a "la desobediència civil" per no tramitar finalment la denúncia

Acn
1 min

LleidaEl portaveu del PP a l'Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha demanat aquest dissabte a l'equip de govern de la Paeria que sigui el primer "a donar exemple i complir i fer complir la llei", arran de la polèmica per la denúncia de la Guàrdia Urbana a un conductor que portava l'adhesiu amb el CAT a la matrícula, i que finalment no es tramitarà.

Vilella ha afirmat que la regidora de Seguretat, Sara Mestres, "no es pot posar al costat dels que incompleixen la llei, ni dels que reclamen i inciten a la desobediència civil", i que ha d'evitar "desautoritzar les correctes actuacions de la Guàrdia Urbana i fer complir la normativa vigent".

El portaveu del PP ha considerat "que la llei no permet portar cap tipus d'adhesiu dins de les plaques de la matrícula d'un vehicle i que la llei, per sobre de tot, s'ha de respectar". Opina que amb aquest cas la Paeria "estableix un perillós precedent i està incitant els ciutadans a incomplir la llei i a no voler pagar les taxes i els impostos municipals".

stats