Societat 23/12/2018

La Guàrdia Urbana localitza en un control un conductor drogat amb el seu fill de 4 anys

7 de les 15 proves de drogues fetes aquesta matinada a Barcelona han donat positiu

1 min
La conductora d'un ciclomotor a punt  de fer el control d'alcoholèmia la nit d'aquest divendres

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha localitzat aquesta matinada en un control d'alcoholèmia un conductor que ha donat positiu en drogues i que viatjava en el turisme amb dos adults més i amb el seu fill de quatre anys. L'Ajuntament de Barcelona ha informat que els agents han immobilitzat el vehicle a l'espera que arribés una altra persona per fer-se'n càrrec, a qui també han practicat les proves de detecció d'alcohol i drogues abans de permetre-li posar-se al volant.

El control en el qual s'ha detectat aquest conductor estava situat a la confluència del carrer Marina amb Aragó. Era un dels dos que s'han muntat aquesta matinada a Barcelona, juntament amb el que s'ha instal·lat a la ronda de Dalt, a l'altura de la plaça Karl Marx.

En total, els agents de la Guàrdia Urbana han practicat 216 proves d'alcoholèmia a conductors, de les quals 11 han donat positiu, i 15 de drogues, 7 de les quals han donat un resultat igualment positiu. Els controls van començar poc abans de les 23 hores i s'han mantingut fins a les 2.30 h. La Guàrdia Urbana de Barcelona està incrementant els controls d'alcoholèmia i de drogues aquests dies, amb motiu de la celebració de les festes nadalenques.

D'altra banda, poc després de les 7 h d'aquest diumenge, s'ha produït un accident a la sortida dels túnels de Vallvidrera, a la Via Augusta de Barcelona. El conductor del vehicle, un home de 33 anys que viatjava sol i que ha resultat il·lès, ha sortit de la via en un accident molt aparatós. Ha acabat detingut per haver donat positiu en la prova d'alcoholèmia a la qual ha sigut sotmès.

stats