Societat 11/12/2012

La Generalitat valenciana obre un expedient pel vídeo amb salutacions feixistes en una escola d'Oriola

La conselleria d'Educació vol aclarir els fets ocorreguts durant un partit de futbol en un centre concertat i que van ser gravats en vídeo

Efe
1 min

AlacantLa conselleria d'Educació valenciana obrirà un expedient informatiu per aclarir els fets ocorreguts en un centre concertat d'Oriola (Alacant) on, segons mostra el vídeo d'un partit futbol, els jugadors aixequen el braç a la manera de la salutació feixista mentre sonava l'himne de Espanya.

Fonts de la conselleria d'Educació han assenyalat a Efe que es comprovaran i s'aclariran els fets, i se'n determinarà l'abast "davant les diferents versions contradictòries" que els "estan arribant".

La diputada autonòmica d'EUPV Esther López Barceló ha demanat avui a la Conselleria d'Educació que investigui aquests fets, difosos a les xarxes socials, en entendre que són "gravíssims".

"Aquestes imatges estan gravades i corrent com la pólvora per les xarxes socials", ha denunciat López Barceló en un comunicat, que ha exigit a la consellera d'Educació, María José Catalá, que "es depurin responsabilitats immediatament".

stats