Societat 04/04/2018

Amenaça amb una pistola el director de l'empresa on treballava, s'encara amb els Mossos i acaba traient-se la vida

Segons els Mossos, cap persona més ha resultat ferida

Ara
1 min
L'empresa del polígon El Segre de Lleida on s'han produït els fets

BarcelonaUn extreballador d'una empresa de Lleida ha entrat a punta de pistola a la seu de la societat aquest dimecres al matí i ha amenaçat el director, que ha aconseguit dissuadir-lo perquè marxés. Segons ha avançat l'ACN i han confirmat fonts policials a l'ARA, l'home s'ha acabat encarant amb una patrulla dels Mossos i quan s'ha vist acorralat s'ha tret la vida.

L'extreballador, de 68 anys, ha entrat a l'empresa Payper de Lleida, situada al polígon El Segre, a primera hora del matí i ha amenaçat amb una pistola el director, que ha fet sortir tots els empleats de la nau industrial, dedicada a la producció de maquinaria per a l'envasament de productes. El director ha aconseguit dissuadir-lo després de parlar-hi una estona. L'home ha marxat en cotxe del polígon i ha creuat Lleida.

El punt on l'extreballador s'hauria tret la vida després d'amenaçar els Mossos amb una pistola

Una patrulla dels Mossos a qui l'empresa havia alertat quan s'han produït els fets ha aconseguit localitzar el vehicle i interceptar-lo. L'extreballador hauria tornat a apuntar els agents amb la pistola però quan s'ha vist acorralat ha acabat disparant-se al pit i s'ha tret la vida. Segons la policia catalana cap persona més ha resultat ferida.

stats