Societat 25/10/2015

Dos morts en l'accident d'un ultralleuger a Lleida

Agències
1 min
Imatge de la pista i dels cons en primer terme. Amb un d'ells hauria impactat l'ultralleuger quan intentava enlairar-se/ACN

BarcelonaDues persones han mort aquest diumenge en l'accident d'un ultralleuger a Torregrossa (Lleida), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Es tracta de dos homes de 50 anys, un veí de Barcelona i un altre de Lleida, socis de l'aeroclub de Mollerussa.

L'accident ha ocorregut sobre les 10.49 hores i l'ultralleuger, en el qual anaven dos ocupants, s'ha incendiat prop de la instal·lació. Tot apunta que l'ultralleuger s'ha enlairat sense prou força de l'aeroclub de Mollerussa i poc després ha caigut sobre una séquia del municipi de Torregrossa.

L'aparell havia passat tots els controls corresponents.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l'accident i determinar si el sinistre s'ha degut a causa d'una fallada en l'aeronau o a un error humà del pilot.

L'aeròdrom del qual s'ha enlairat l'ultralleuger està gestionat pel Club Aeri Mollerussa, que té una escola de vol i disposa de dues aeronaus per a ús dels alumnes

stats