Societat 31/08/2018

Detingut un home per la mort d'un altre a Sant Carles de la Ràpita

El cos de la víctima es va trobar el 2 d'agost en avançat estat de descomposició

Acn
1 min
Agents dels Mossos d’Esquadra dilluns en un control a la carretera C-17 a l’altura de  Ripoll, el municipi on vivien la majoria dels terroristes.

Sant Carles de la RàpitaEls Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home, de 45 anys i de nacionalitat espanyola, per la mort d'un altre a Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. Un ciutadà va trobar el 2 d'agost el cos de la víctima en avançat estat de descomposició en una finca rústica de la Partida d'en Carrasca.

Diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets, on hi havia el cadàver indocumentat i amb signes evidents de violència. L'autòpsia va determinar que es tractava d'un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola que compartia pis amb el detingut.

Segons les primeres investigacions, els dos homes es van barallar i la discussió va acabar amb la mort d'un d'ells. La policia atribueix al detingut, que ha passat aquest matí a disposició judicial, un delicte d'homicidi dolós.

Els Mossos van posar en marxa dimecres un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir el presumpte autor del crim a Reus. El detingut té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni.

stats