Successos

Detingut dos cops en tres dies per robar càrrega de camions valorada en 500.000 euros

Els Mossos no descarten noves detencions.
1 min

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove per robar la càrrega de dos camions en tres dies. Els robatoris van ser el 10 i el 12 d'octubre a l'àrea de descans de l'AP-7 de Llinars del Vallès. L'home va sostreure més de 3.000 colònies amb un valor de 500.000 euros i 250 caixes de productes cosmètics.

Els Mossos van detenir el lladre la matinada del 10 d'octubre quan van rebre un avís del robatori. Alhora, una patrulla va detectar una furgoneta sospitosa que circulava a gran velocitat. El lladre va abandonar l'autopista temeràriament i circulant en sentit contrari. Fins i tot va xocar amb una patrulla de la Policia. Va aconseguir fugir fins a Nou Barris, a Barcelona, on va ser detingut.

Reincideix l'endemà de la detenció

Després de passar a disposició judicial i quedar en llibertat amb càrrecs, el lladre va tornar a actuar l'endemà a la matinada. Un altre cop, una patrulla va detectar una furgoneta que corria per l'AP-7 a l'altura de Sant Celoni i que havia estat robada dos dies abans a Terrassa. Tot i que l'arrestat va intentar fugir a peu a Mollet del Vallès, va ser interceptat i detingut pels agents. Va ser aquí on van trobar les 250 caixes de material cosmètic.

El lladre està acusat d'un delicte de robatori amb força, de furt d'ús de vehicle, de conducció temerària, de ser un greu risc per a la circulació i de conduir sense permís per la pèrdua de punts.

stats