Consulta les estrelles Michelin que tenen els restaurants de Catalunya, Balears i el País Valencià
La cuina catalana, balear i valenciana compta amb més de 50 establiments reconeguts i 60 distincions després que la prestigiosa guia francesa de 2016 n'hi hagi concedit quatre (Hoja Santa, Disfrutar, TresMacarrons i Empòrium) i retirat quatre més (Neichel, Comerç 24, Ca l'Arpa i Manairó)
BarcelonaConsulta la guia actualitzada del 2017
Amb tres estrelles Michelin
- El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)
- Sant Pau. Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, Maresme)
- Quique Dacosta. Quique Dacosta (Alacant)
Amb dues estrelles Michelin
- Abac. Jordi Cruz (Barcelona)
- Miramar. Paco Pérez (Llançà, Alt Empordà)
- Lasarte. Martín Berasategui (Barcelona)
- Les Cols. Fina Puigdevall (Olot)
- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)
- Moments. Raül Balam (Barcelona)
- Zaranda. Fernando Pérez (Es Capdellà, Mallorca)
Amb una estrella Michelin
- Hoja Santa. Albert Adrià i Paco Méndez (Barcelona)
- Disfrutar. Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas (Barcelona)
- TresMacarrons. Miquel Aldana (Masnou)
- Empòrium. Joan Màrius Jordà (Castelló d'Empúries)
- Pakta. Albert Adrià (Barcelona)
- Tickets. Albert Adrià (Barcelona)
- Malena. Josep Maria Castaño (Gimenells, Segrià)
- L'Ó. Jordi Llobet (Sant Fruitós de Bages)
- Les Moles. Jeroni Castell (Ulldecona, Montsià)
- Casamar. Quim Casellas (Llafranc, Baix Empordà)
- Alkimia. Jordi Vilà (Barcelona)
- Caelis, Hotel Palace. Romain Fornell (Barcelona)
- Cinc Sentits. Jordi Artal (Barcelona)
- Dos Cielos, Hotel Melià. Javier i Sergio Torres (Barcelona)
- Gaig. Carles Gaig (Barcelona)
- Hisop. Oriol Ivern (Barcelona)
- Hofmann. Mey Hofmann (Barcelona)
- Fonda Sala. Toni Sala (Olost, Osona)
- Moo, Hotel Omm. Juan Pretel (Barcelona)
- Saüc. Xavier Franco (Barcelona)
- Via Veneto. Josep i Pere Monje (Barcelona)
- Els Casals. Oriol Rovira (Sagàs, Berguedà)
- L'Angle. Jordi Cruz (Barcelona)
- Capritx. Artur Martínez (Terrassa, Vallès Occidental)
- Estany Clar. Josep Xandri (Cercs, Berguedà)
- Can Jubany. Nandu Jubany (Calldetenes, Osona)
- La Cuina de Can Simón. Xavier Lores (Tossa de Mar, Selva)
- Ca L'Enric. Jordi Juncà (La Vall de Bianya, Garrotxa)
- Bo.Tic. Albert Sastregener (Corçà, Baix Empordà)
- Massana. Pere Massana (Girona)
- La Fonda Xesc. Francesc Rovira (Gombrèn, Ripollès)
- Els Tinars. Marc Gascons (Llagostera, Gironès)
- Torreó de L'Indià. Fran López (Xerta, Baix Ebre)
- Rincón de Diego. Diego Campos (Cambrils, Baix Camp)
- Can Bosch. Joan Bosch (Cambrils, Baix Camp)
- Fogony. Zaraida Cotonat (Sort, Pallars Sobirà)
- Les Magnòlies. Víctor Trochi (Arbúcies, la Selva)
- Dos Palillos. Albert Raurich (Barcelona)
- Koy Shunka. Hideki Matsuhisa (Barcelona)
- Lluerna. Víctor Quintillà (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès)
- Nectari. Jordi Esteve (Barcelona)
- Els Brancs. Javier Cabrera (Roses, Platja de Canyelles Petites, Alt Empordà)
- Monastrell (Alacant)
- L'Escaleta (Cocentaina)
- Casa Manolo (Daimús)
- La Finca (Elx)
- Casa Pepa (Ondara)
- El Poblet (Valencia)
- La Sucursal (Valencia)
- Ricard Camarena (Valencia)
- Riff (Valencia)
- Cal Paradís (Vall d'Alba)
- BonAmb (Xàbia)
- Andreu Genestra (Capdepera)
- Es Molí d'En Bou (Sa Coma)
- Es Racó d'Es Teix (Deià)
- Simply Fosh (Palma)
- Es Fum (Palmanova)
- Jardín (Port d'Alcúdia)
- Can Dani (Formentera)