Successos

Mor un nen de quatre anys al caure en un parc infantil a Mollet del Vallès

Dues nenes van resultar ferides al caure una porta de ferro d'un jardí públic de l'Eixample

ARA
2 min
Tècnics treballant en la porta de ferro que aquest dijous es va despenjar als Jardins Rector Oliveres

BarcelonaUn nen de quatre anys ha mort arran de les seqüeles d'una caiguda en un parc infantil de Mollet del Vallès, segons ha avançat El Caso. Els fets van passar el 24 de maig en una àrea de jocs del barri de Can Borrell, a la plaça de Federica Montseny. El nen es va enfilar a la teulada d'una caseta de fusta i va caure pel cantó oposat, donant-se un fort cop al cap. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va estar ingressat dues setmanes, però divendres de la setmana passada va acabar morint.

L'Ajuntament ha lamentat la tragèdia, però ha assegurat que el conjunt de jocs infantils de la ciutat han estat sotmesos a anàlisis i control d'adequació. Fonts municipals han detallat a l'ACN que tots els jocs infantils de la ciutat són inspeccionats i avaluats setmanalment. "Dins el marc d’aquestes feines de conservació i manteniment, la caseta on es va produir l'accident no presentava cap desperfecte", afirmen. "Tota la ciutat i aquest Ajuntament s'uneixen a dolor i la consternació per la pèrdua del nen", afegeixen, tot traslladant el suport a la família i persones estimades de l'infant.

Dues nenes ferides a Barcelona

Dijous a la tarda també es va produir un incident amb menors en un espai de titularitat pública, aquest cop a Barcelona. Dues nenes d'entre 8 i 10 anys van resultar ferides després que els caigués a sobre una porta de ferro als Jardins Rector Oliveres, a l’Eixample. Fonts del consistori barceloní confirmen que les dues menors van ser traslladades a l'hospital, una en estat greu i l'altra menys greu.

Segons informa Europa Press, les nenes estaven jugant als jardins situats entre els carrers de València, Aragó, Roger de Llúria i Bruc enfilant-se a la porta, però aquesta no estava ben fixada a l'estructura, va cedir i va caure. En despenjar-se la porta una de les nenes – ferida greu– es va trencar la pelvis i va patir un traumatisme cranioencefàlic i en aquests moments està ingressada a l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

Des de l'Ajuntament de Barcelona expliquen que avui s'està fent una avaluació al lloc de l'accident i que "els equips municipals han incoat un expedient informatiu amb tota la documentació dels fets i en el qual s'incorporaran l'històric de manteniment i l'avaluació".

stats