Violència sexual

Una dona denuncia un robatori i una agressió sexual múltiple a l'Hospitalet

Els Mossos investiguen una violació a una menor al Bages

2 min
Imatge d'arxiu d'una cinta policial dels Mossos d'Esquadra.

BarcelonaEra un dissabte a la tarda i estava sola a casa seva, a l'Hospitalet de Llobregat. De cop, diversos homes van entrar pel balcó. Segons va denunciar la dona aquell mateix vespre, la van agredir sexualment i també li van robar diverses pertinences. Va passar dissabte, ara fa dos dies, i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per trobar els presumptes lladres agressors i esclarir què va passar, tal com ha avançat La Gaceta i ha pogut confirmar l'ARA.

Quan van marxar de casa seva, la dona va trucar als Mossos denunciant els fets. Eren, aproximadament, les deu de la nit. Un cop a l'edifici, els investigadors van poder corroborar una part de la història: segons fonts consultades, la càmera d'un veí va gravar com un dels homes va escalar la façana de l'edifici fins a arribar a la planta de la víctima. La càmera gravaria uns altres dos homes que es queden vigilant des de baix. La investigació, doncs, també se centra en esclarir la posterior agressió sexual, que no va enregistrar cap càmera.

Els Mossos intenten trobar els homes, que podrien ser tres, i esbrinar quin rol va tenir cadascú i si l'agressió va ser múltiple o individual. Tot i que la dona parla de "diverses" persones, les càmeres només en van gravar una escalant. La policia també investiga si la víctima i l'home que va escalar per la façana es coneixien. El mateix dia que va fer la denúncia, la dona va ser traslladada a l'hospital per sotmetre's a un informe mèdic, seguint el protocol establert en aquests casos.

A presó per haver violat una menor a Sant Vicenç de Castellet

Els Mossos d'Esquadra també investiguen una altra agressió sexual per les mateixes dates, aquest cop a Sant Vicenç de Castellet. La víctima és menor d'edat i la policia ja ha pogut detenir el presumpte autor, un home de 27 anys. Tot va passar als carrers d'aquesta població del Bages el diumenge 13 d'agost. Segons va denunciar la víctima l'endemà a la comissaria, de matinada aquest home l'hauria assaltat al carrer i l'hauria agredit sexualment, tal com ha avançat Nació Manresa i ha pogut confirmar l'ARA.

Els Mossos van localitzar i detenir el presumpte autor de la violació el 17 d'agost. Al cap de dos dies, l'home va passar a disposició judicial i els jutjats de Manresa l'han enviat a presó provisional.

Telèfons Violències Masclistes

Telèfons 24 hores contra les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

Emergències

Mossos d’Esquadra

900 900 120

112

601 00 11 22

(WhatsApp)

Telèfons 24 hores

contra les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

900 900 120

Emergències

112

Mossos d’Esquadra

601 00 11 22

(WhatsApp)

Telèfons 24 hores contra

les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

900 900 120

Emergències

112

Mossos d’Esquadra

601 00 11 22

(WhatsApp)

stats