Societat 02/09/2016

Un adolescent de 14 anys mor per un accident amb patinet a l''skatepark' de Viladecans

La víctima s'ha clavat el manillar a l'estómac, segons els testimonis

Acn
1 min
El fossat de l''skatepark' de Viladecans, on es va produir l'accident

ViladecansUn adolescent que practicava a l''skatepark' de Viladecans (Baix Llobregat) ha mort aquesta setmana arran d'un accident amb patinet. Els fets van passar dimecres a la zona d’esbarjo de l’avinguda Torre Roja. Fonts properes a la investigació han explicat que la caiguda li va provocar lesions greus perquè el manillar del patinet se li va clavar a l’estómac.

La víctima, de 14 anys, va ser atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que la va traslladar en estat crític a l'hospital Sant Joan de Déu, on va morir.

Usuaris de l''skatepark' han explicat a l'ACN que la víctima va tenir l'accident quan practicava amb un patinet i no amb un monopatí, com s'havia apuntat inicialment. Segons els testimonis, el jove, quan feia la maniobra per sortir del fossat de l''skatepark' es va clavar el manillar del patinet a l'estómac i l'impacte li va causar una ferida oberta. Va morir a l'hospital, malgrat la ràpida actuació dels equips d'emergències.

Fonts de l'Ajuntament de Viladecans han assegurat que l''skatepark', que es va inaugurar fa tot just un any i mig, el febrer del 2015, complia tots els requisits de seguretat.

stats