Consulta les estrelles Michelin que tenen els restaurants de Catalunya
La cuina catalana compta amb 50 establiments reconeguts i 60 distincions després que la prestigiosa guia francesa de 2015 n'hi hagi concedit una (Pakta) i retirat quatre (L'Aliança d'Anglès, 41º, Mas Pau i La Llar)
BarcelonaAmb tres estrelles Michelin
- El Celler de Can Roca. Joan Roca (Girona)
- Sant Pau. Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, Maresme)
Amb dues estrelles Michelin
- Abac. Jordi Cruz (Barcelona)
- Miramar. Paco Pérez (Llançà, Alt Empordà)
- Lasarte. Martín Berasategui (Barcelona)
- Les Cols. Fina Puigdevall (Olot)
- Enoteca. Paco Pérez (Barcelona)
- Moments. Raül Balam (Barcelona)
Amb una estrella Michelin
- Pakta (Barcelona)
- Tickets (Barcelona)
- Malena (Gimenells, Segrià)
- L'Ó (Sant Fruitós de Bages)
- Les Moles (Ulldecona, Montsià)
- Casamar (Llafranc, Baix Empordà)
- Alkimia (Barcelona)
- Caelis, Hotel Palace (Barcelona)
- Cinc Sentits (Barcelona)
- Comerç 24 (Barcelona)
- Dos Cielos, Hotel Me (Barcelona)
- Gaig (Barcelona)
- Hisop (Barcelona)
- Hofmann (Barcelona)
- Manairó (Barcelona)
- Fonda Sala (Olost, Osona)
- Moo, Hotel Omm (Barcelona)
- Neichel (Barcelona)
- Saüc (Barcelona)
- Via Veneto (Barcelona)
- Els Casals (Sagàs, Berguedà)
- L'Angle (Barcelona)
- Capritx (Terrassa, Vallès Occidental)
- Estany Clar (Cercs, Berguedà)
- Can Jubany (Calldetenes, Osona)
- La Cuina de Can Simón (Tossa de Mar, Selva)
- Ca L'Enric (La Vall de Bianya, Garrotxa)
- Ca L'Arpa (Banyoles, el Pla de l'Estany)
- Bo.Tic (Corçà, Baix Empordà)
- Massana (Girona)
- La Fonda Xesc (Gombrèn, Ripollès)
- Els Tinars (Llagostera, Gironès)
- Torre de L'Indià (Xerta, Baix Ebre)
- Rincón de Diego (Cambrils, Baix Camp)
- Can Bosch (Cambrils, Baix Camp)
- Fogony (Sort, Pallars Sobirà)
- Les Magnòlies (Arbúcies, la Selva)
- Dos Palillos (Barcelona)
- Koy Shunka (Barcelona)
- Lluerna (Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès)
- Nectari (Barcelona)
- Els Brancs (Roses, Platja de Canyelles Petites, Alt Empordà)