Societat 05/09/2021

400 vehicles identificats en una cursa il·legal en un polígon de Llinars, on alguns joves han atacat un cotxe dels Mossos

Ara
1 min
Un control de la Guàrdia Urbana per evitar 'botellons' a la ciutat

BarcelonaCentenars de joves s'han concentrat aquesta nit passada al polígon industrial Llinars Parc, coincidint amb la Festa Major de Llinars del Vallès, per poder seguir la festa, perquè les actuals restriccions obliguen a tancar qualsevol local a la una de la nit. Els joves, alguns dels quals consumien alcohol, també han fet curses amb els cotxes, així com derrapatges i conduccions temeràries. Els Mossos d'Esquadra han rebut diverses trucades alertant de la concentració cap a la una i hi han enviat unes quantes dotacions. Part dels concentrats hi han respost de manera agressiva clavant cops als cotxes patrulla i tirant-los objectes, fins al punt que els agents han hagut de girar cua. Poc després la policia ha muntat un dispositiu perimetral a la zona amb antidisturbis, efectius de Seguretat Ciutadana i Trànsit per controlar la mobilitat i desallotjar la zona. L'operació ha acabat amb 400 vehicles identificats i 52 sancions per incompliment de les mesures anticovid. La policia treballa ara en l'anàlisi de les imatges enregistrades per poder identificar les persones que han colpejat i llançat objectes contundents als cotxes policials. L'agressió als vehicles dels Mossos ha estat difosa a través de les xarxes socials.

Desallotgen concentracions multitudinàries a Barcelona

Un cap de setmana més, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desallotjat concentracions multitudinàries a la capital catalana. Els Mossos han hagut d'actuar a la plaça Terenci Moix i a les platges de Sant Miquel i del Somorrostro, on es feien concentracions festives, segons informa ACN.

stats