Nandu Jubany

S’escaparà a Llançà amb la família, i a Formentera només amb la dona. Intenta desconnectar de la cuina, però no sempre ho aconsegueix

Nandu Jubany
Carla Roca Bayón
26/08/2014
1 min
Regala aquest article

El cuiner Nandu Jubany ja encarrila les dues setmanes de vacances que té aquest estiu. Mentre el restaurant Can Jubany estarà tancat s’instal·larà a la Costa Brava, concretament a casa d’uns amics de Llançà, juntament amb la seva família. Durant aquesta època de l’any sol descansar a l’illa de Formentera, “el millor lloc del món”, on s’oblida, fins i tot, d’on té el mòbil. Aquest any hi anirà al setembre en format de “cap de setmana romàntic” amb la seva dona. A l’estiu es proposa fer exercici físic cada dia i acostuma a anar en bicicleta sempre que té un moment. També li agrada molt anar a les sales de cinema, però amb els seus fills de 5, 9 i 14 anys ha d’escollir una pel·lícula que convenci a tothom: “Probablement la pròxima que veurem és Los vengadores ”, afirma el cuiner. Però tot i aquestes activitats, Jubany reconeix que no sap desconnectar prou. Fins i tot quan està de vacances, aquest enamorat de la cuina no sap estar lluny dels fogons: “Als sopars d’amics deixo que cuinin els altres, però em costa molt no afegir-m’hi. M’agrada molt el que faig”, assegura. I quan viatja, en els destins que escull sempre hi té algun interès gastronòmic: li agrada visitar els nous restaurants i hotels de cada ciutat. Des de fa quatre anys imparteix una ponència a la Universitat de Harvard que li ha permès visitar a fons les ciutats de Nova York, Chicago i San Francisco. A més, fa poc ha estat cinc dies a Singapur per inaugurar el seu nou restaurant, Foc, una fusió de la cuina catalana i l’asiàtica.

stats