BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 04/09/2013

El Barça ajorna la resposta a Pete Mickeal

El club analitza la situació amb el metge que ha tractat l'aler als Estats Units

àlex Gozalbo
2 min

Barcelona.El Barça té previst comunicar avui la seva decisió sobre Pete Mickeal, que la temporada passada va recaure d'un tromboembolisme pulmonar. "Els nostres metges ja han analitzat els informes mèdics i en les pròximes hores emetrem un comunicat", va confirmar ahir Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet. "Em remeto al que ha dit Joan Bladé: en les pròximes hores hi haurà més notícies. Nosaltres estem contents amb l'equip que hem fet i amb els jugadors que hem incorporat. Hem valorat diferents situacions. Tenir plantilles de més de 12 jugadors és habitual i no seria un problema. És una situació que no ens incomoda i que altres vegades hem sabut gestionar bé", va explicar Joan Creus, secretari tècnic de l'equip blaugrana, que ahir va presentar Jacob Pullen.

El club va compartir ahir la seva opinió amb el metge que ha tractat Pete Mickeal als Estats Units. Ho va fer telefònicament. Els especialistes de l'entitat desaconsellen la continuïtat del jugador i posen en dubte els informes mèdics que certifiquen que està completament sa i és apte per a l'esport professional, ja que creuen que hi ha massa riscos. El Barça considera que com que el nord-americà s'ha medicat amb fàrmacs anticoagulants el perill és massa gran i qualsevol cop rebut durant un entrenament o un partit podria tenir conseqüències.

Altres opcions

Tot i que té ofertes per jugar en altres equips de l'Eurolliga i que algunes franquícies de la NBA han explicitat el seu interès, Pete Mickeal fa temps que no amaga la seva prioritat, que és tornar a jugar amb la samarreta del Barça.

El club i el jugador tenen pactades les condicions del seu nou contracte des que Pete Mickeal va deixar l'equip i va marxar als Estats Units per tractar-se. L'aler, que està disposat a assumir tota possible responsabilitat i a acceptar una opció de tall per si apareix un imprevist, va rebre el compromís de l'entitat que si els metges certificaven la seva recuperació tindria un any més de contracte.

Mentre espera la resposta oficial del Barça, Pete Mickeal continua entrenant-se en sessions de matí i tarda a Miami amb l'objectiu de no perdre la forma física.

stats