Handbol
Política08/04/2013

Urdangarin ja ha comunicat al rei Joan Carles la decisió de marxar a Qatar a treballar

El gendre del monarca espanyol hauria acceptat l'oferta de l'entrenador d'handbol Valero Rivera, segons avancen diversos mitjans. La Fiscalia Anticorrupció ja ha dit que no hi posarà traves

Ara

BarcelonaEl duc de Palma, Iñaki Urdangarin, ja hauria comunicat al rei Joan Carles la decisió d'acceptar l'oferta de l'entrenador d'handbol Valero Rivera per marxar amb ell a Qatar, segons avancen 'La Vanguardia' i 'El País'. Si es fes efectiu el fitxatge de Valero com a seleccionador qatarí, el gendre del monarca espanyol no tindria cap problema per marxar amb ell, perquè la Fiscalia Anticorrupció ja ha dit que no hi posarà traves.

Inscriu-te a la newsletter Reflexions en nombres rodonsUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La notícia del fitxatge d'Urdangarin la va avançar aquest diumenge el periodista Paco González al programa 'Tiempo de juego' (Cadena Cope). Rac1 va afegir posteriorment que Valero ja ha signat com a futur seleccionador qatarí, i que el càrrec que li ha ofert al duc de Palma és de director general per a les relacions institucionals.

Cargando
No hay anuncios

Aquest dilluns al matí s'ha sabut que la Fiscalia Anticorrupció de les Balears no es planteja demanar mesures que impedeixin a Urdangarin sortir d'Espanya per la seva imputació en el cas Nóos. Fonts de la investigació han informat que la Fiscalia no té intenció de reclamar al jutge la retirada del passaport del gendre del rei Joan Carles, ni qualsevol altra mesura que l'impedeixi abandonar el país. Aquesta postura coincideix amb la que ja va mantenir la Fiscalia després de la imputació, el 2011, del duc de Palma, que en aquell moment es trobava vivint als Estats Units des del 2009. Llavors, el ministeri públic, que sabia que Urdangarin residia a l'estranger amb la seva família, tampoc va reclamar al jutge mesures que asseguressin la presència de l'imputat davant la justícia espanyola.

Valero Rivera, que aquest diumenge ha tingut el seu últim partit amb la selecció espanyola, guanyarà 800.000 euros a l'any amb el seu nou càrrec. Urdangarin tornaria a coincidir amb el que fou el seu entrenador al Barça i al combinat espanyol per preparar el Mundial del 2015, que es disputarà precisament a Qatar.