Política12/03/2015

Camacho carrega contra Rivera: "Cada vegada s'assembla més als separatistes de Mas"

La presidenta dels populars catalans acusa el líder de Ciutadans de caure en les mateixes inèrcies dels qui "confonien CiU amb Catalunya"

Europa Press

CadisLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, assegura que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, "cada vegada s'assembla més als separatistes d'Artur Mas, que confonien CiU amb Catalunya", mentre que "ell confon Catalunya amb Ciutadans". En declaracions als mitjans de comunicació abans de mantenir una reunió a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), Sánchez-Camacho ha dit que "des del PP de Catalunya els que venim a Andalusia venim a ajudar, no a donar lliçons als andalusos ni amb afany de protagonisme".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent del PP ha sortit en defensa del delegat del govern del PP a Andalusia, Antonio Sanz, que va atacar Rivera per la seva condició de català. Segons Camacho, s'han malinterpretat les seves paraules. "El que no es pot és malinterpretar el que es diu. Aquí el que s'ha fet és criticar un partit polític". Camacho lamenta que Rivera "estigui utilitzant això per confondre un partit polític amb Catalunya ". Finalment ha advertit al líder de Ciutadans que "no s'equivoqui", perquè "Catalunya no és ni Ciutadans ni Artur Mas, Catalunya som tots i Andalusia són tots els espanyols igual que tots els catalans".