Política 12/01/2015

Sánchez-Camacho: "Artur Mas s'ha convertit en el principal problema per als catalans"

La presidenta del PP català titlla de "vergonyós" el debat entre CiU i ERC per la convocatòria electoral

Joan Rusiñol
1 min
La presidenta de PP català, Alícia Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu. EFE

MadridLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns, a Madrid, que el president de la Generalitat, Artur Mas, "s'ha convertit en el principal problema per als catalans". Per la dirigent conservadora, el debat obert entre CiU i ERC per trobar una sortida que desbloquegi un avançament electoral és "vergonyós".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'entrada de la seu popular al carrer Génova, on la plana major del partit celebra una reunió del comitè executiu amb la vista posada en les eleccions municipals i autonòmiques del mes de maig, ha acusat Mas i el president d'ERC, Oriol Junqueras, d'estar "jugant amb el futur dels catalans". Creu que el president ha de "triar entre sobiranisme o crear llocs de feina". Plantejant com a incompatibles les dues prioritats polítiques, ha afirmat que el líder de CiU és un "obstacle" per a la recuperació econòmica i la sortida de la crisi al país.

Lleis més dures

Sánchez-Camacho ha tret importància a les enquestes que pronostiquen una alça de Ciutadans. Segons ha afirmat, la seva formació sempre té "males" enquestes, però després a les urnes obté, a parer seu, bons resultats. Sense citar explícitament Podem, el partit de Pablo Iglesias, ha criticat els "experiments" en política que poden posar en risc, diu, la "recuperació econòmica i la seguretat".

Sobre el debat polític obert per fer front al terrorisme jihadista, ha apostat clarament per endurir la legislació vigent amb l'objectiu de "garantir la seguretat" davant aquesta amenaça.

stats