Política12/01/2015

Sánchez-Camacho: "Artur Mas s'ha convertit en el principal problema per als catalans"

La presidenta del PP català titlla de "vergonyós" el debat entre CiU i ERC per la convocatòria electoral

Joan Rusiñol

MadridLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns, a Madrid, que el president de la Generalitat, Artur Mas, "s'ha convertit en el principal problema per als catalans". Per la dirigent conservadora, el debat obert entre CiU i ERC per trobar una sortida que desbloquegi un avançament electoral és "vergonyós".

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'entrada de la seu popular al carrer Génova, on la plana major del partit celebra una reunió del comitè executiu amb la vista posada en les eleccions municipals i autonòmiques del mes de maig, ha acusat Mas i el president d'ERC, Oriol Junqueras, d'estar "jugant amb el futur dels catalans". Creu que el president ha de "triar entre sobiranisme o crear llocs de feina". Plantejant com a incompatibles les dues prioritats polítiques, ha afirmat que el líder de CiU és un "obstacle" per a la recuperació econòmica i la sortida de la crisi al país.

Cargando
No hay anuncios

Lleis més dures

Sánchez-Camacho ha tret importància a les enquestes que pronostiquen una alça de Ciutadans. Segons ha afirmat, la seva formació sempre té "males" enquestes, però després a les urnes obté, a parer seu, bons resultats. Sense citar explícitament Podem, el partit de Pablo Iglesias, ha criticat els "experiments" en política que poden posar en risc, diu, la "recuperació econòmica i la seguretat".

Cargando
No hay anuncios

Sobre el debat polític obert per fer front al terrorisme jihadista, ha apostat clarament per endurir la legislació vigent amb l'objectiu de "garantir la seguretat" davant aquesta amenaça.