En directe
06/04/2021

Roda de premsa de la portaveu del Govern, Meritxell Budó, per informar dels acords del Govern

El Govern evita mullar-se sobre si la mesa ha de tramitar o no iniciatives sobre l'autodeterminació

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha evitat mullar-se sobre si la mesa ha de tramitar o no iniciatives sobre l'autodeterminació. Després que JxCat hagi apartat Jaume Alonso-Cuevillas com a secretari de la mesa per haver-se mostrat partidari de no admetre a tràmit resolucions que puguin comportar inhabilitacions, Budó s'ha escudat en la "separació de poders" per no pronunciar-se sobre aquest debat de l'independentisme. "Li correspon al proper Govern marcar les línies estratègiques", ha afirmat la portaveu.

Budó no descarta una "quarta onada", però no avança si es mantindran o no les restriccions

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, avisa que no es pot descartar una "quarta onada", però no avança si es mantindran o no les restriccions. "Hem d'anar observant les dades", ha assegurat, a més de valorar de forma positiva la Setmana Santa. A parer seu, la "majoria" de la ciutadania ha actuat amb "responsabilitat", però també ha admès que s'han vist imatges "que no es poden tornar a repetir".

Budó, sobre la revocació del tercer grau a Bassa i Forcadell: "No és justícia, és venjança"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat que la revocació del tercer grau a l'exconsellera Dolors Bassa i a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell era "esperable" però, a parer seu, injust. "No és justícia, és venjança", ha reaccionat.

El Govern aprova una línia d'ajuda de 15 milions d'euros per al sector de l'oci nocturn

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat l'aprovació, per part del consell executiu, d'una nova línia d'ajudes al sector de l'oci nocturn i als parcs privats infantils, afectats per les restriccions del coronavirus.

Comença la roda de premsa de Meritxell Budó després de la reunió del consell executiu

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, compareix en roda de premsa després de la reunió del consell executiu. El Govern actual s'ha reunit en plena negociació sobre la investidura de Pere Aragonès, que va ser fallida en primera i segona volta.