Política15/06/2012

Robert Manrique, víctima d'ETA, es reuneix amb un dels etarres que va cometre l'atemptat d'Hipercor

L'expresident de l'associació de víctimes del terrorisme a Catalunya es troba a VItòria amb l'excap del comando Barcelona a Vitòria

Ara

BarcelonaRobert Manrique, víctima de l'atemptat d'Hipercor que va cometre ETA fa tot just 25 anys, es toba aquest matí cara a cara amb Rafael Caride Simon, l'etarra que dirigia el comando Barcelona condemnat per ser un dels autors materials de l'atemptat.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Manrique, que tot just dimecres al vespre va rebre les instruccions del ministeri d'Interior per realitzar el viatge, ha entrat a les deu del matí, enmig d'una gran expectació mediàtica, amb Caride a la presó de Zaballa, a Vitòria. La trobada coincidirà justament amb el 25è aniversari de l'atemptat que, amb 21 víctimes mortals, és el més sagnant de l'organització.

Cargando
No hay anuncios

Una carta de Caride a Manrique, expresident de l'associació de víctimes de terrorisme a Catalunya, va ser l'origen d'aquesta trobada. L'etarra va enviar-li la missiva l'any passat, mesos abans de l'anunci d'ETA d'abandonar definitivament la violència. La trobada forma part de l'intent de reconciliació de les víctimes del conflicte basc.