Política11/11/2014

El fiscal general de l'Estat i el fiscal superior de Catalunya es reuneixen aquest dimecres amb el procés pel 9-N sobre la taula

Torres-Dulce i Romero de Tejada es trobaran a Madrid a la tarda

Acn

MadridEl fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, i el fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, es reuneixen aquest dimecres a la tarda a Madrid, segons confirmen fonts de la Fiscalia General de l'Estat a l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada coincidirà previsiblement amb la querella que presentarà aquest dimecres la Fiscalia davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i la vicepresidenta, Joana Ortega, per suposats delictes de desobediència i prevaricació, per la celebració del procés participatiu diumenge passat. També es produirà després de la compareixença del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que tindrà lloc a les 12.30 a la Moncloa.

Cargando
No hay anuncios

La trobada es produeix després que s'hagin filtrat alguns dels continguts de la querella, que en principi no inclourà la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el d'Interior, Ramon Espadaler, i el de Justícia, Germà Gordó. Quedaran fora de la querella amb tota probabilitat els directors dels instituts i escoles i altres funcionaris que van participar com a voluntaris en el procés.

El cap de setmana, la Fiscalia ja va obrir diligències per conèixer qui era el responsable de l'obertura dels locals públics o de l'enviament d'informació als ciutadans sobre el procés participatiu.