Eleccions al Parlament

La primera i la segona forces del 14-F, carrer per carrer, a tot Catalunya

Els resultats de les eleccions catalanes per seccions censals, en mapes interactius

14-F guanyador seccions censals Catalunya

El PSC va guanyar les eleccions del 14-F en vots i va empatar amb ERC en escons. Però ¿en quins municipis va tenir més implantació cada força? I dins d'aquests municipis, ¿com es va repartir el vot per carrers? En aquests mapes interactius es pot veure quina ha estat la primera i la segona forces en cadascuna de les 5.083 seccions censals en què s'ha dividit Catalunya per aquestes eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Què opinen el PSC i Junts de l'estructura B d'ERC?Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el mapa de la primera força, el PSC és el partit que s'imposa en més seccions censals, seguit de JxCat i ERC. En canvi, ERC domina al mapa de la segona força, i és o bé primera o bé segona força en una gran majoria de les seccions censals, per davant del PSC i JxCat.

Cargando
No hay anuncios
Segona força

Per a una quarantena de seccions censals, concentrades en 7 municipis, les seccions censals dels resultats electorals no coincideixen amb les seccions censals de l'últim mapa oficial disponible, de manera que no es pot representar fidelment el resultat.

Cargando
No hay anuncios

Aquesta setmana l'ARA ja va representar en dos mapes quines havien sigut les forces que havien quedat en primera i segona posició a cada comarca. Amb aquests dos mapes interactius es pot veure el detall de cada carrer.