Política 06/01/2013

El rei: "M'ha dit el metge que vagi amb compte, que vaig molt de pressa"

Joan Carles ha escoltat assegut el discurs del ministre de Defensa, Pedro Morenés

Efe
1 min

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El rei Joan Carles es troba "divinament", segons ha comentat als periodistes que cobrien la informació de la Pasqua Militar al Palau Reial, abans de precisar, somrient: "L'única cosa... m'ha dit el metge que vagi amb compte, que vaig molt de pressa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Carles ha reaparegut aquest matí en públic, en la seva primera activitat oficial fora de la Zarzuela des de la intervenció quirúrgica al maluc a la qual es va sotmetre el passat 23 de desembre. Ha presidit la celebració de la Pasqua Militar al Palau Reial de Madrid, on se l'ha pogut veure caminar amb ajuda de dues crosses, si bé ha prescindit d'una mentre seguia, dret, la cerimònia en què la tropa li rendia honors.

Al Saló del Tron, ha seguit, assegut, el discurs del ministre de Defensa, Pedro Morenés, i després de tancar la cerimònia amb la seva intervenció, llegida dret davant d'un faristol, ha intercanviat unes quantes paraules amb els periodistes, acompanyat de la reina i els prínceps d'Astúries, abans de dirigir-se, amb crosses, al saló de columnes per oferir una breu recepció a tots els convidats.

En aquest moment, ha agraït la felicitació dels informadors pel seu 75è aniversari, celebrat ahir dissabte, ha desitjat bon any als periodistes i, davant les preguntes sobre la seva salut, ha respost, amb un somriure: "Em trobo divinament".

Abans d'acomiadar els informadors ha afegit també, sobre la seva recuperació de la intervenció quirúrgica, que avança "amb ganes de millorar".

stats