Política 23/06/2014

"Ens diuen que no hi ha alternativa. No és veritat": el vídeo amb què Guanyem Barcelona anuncia la seva presentació

La plataforma en què participa Ada Colau de cara a les eleccions municipals estrena web i donarà detalls de la seva proposta en un acte públic aquest dijous

Ara
1 min

BarcelonaUna criatura que ha d'heretar el món que ara fan els adults és la protagonista del vídeo amb què Guanyem Barcelona anuncia l'acte en què es presentarà dijous. La filmació, penjada a YouTube aquest dilluns, arrenca amb una frase que és una declaració de principis: "Ens diuen que no hi ha alternativa. No és veritat. Hi ha recursos per a tothom i s'han de repartir".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La plataforma que promou una candidatura a l'Ajuntament de Barcelona amb Ada Colau proposa "posar en pràctica noves maneres de fer política", "des de baix".

De fet, el vídeo es pot trobar en una web llançada també avui i difosa, entre altres vies, per un tuit de la mateixa Colau. "Si som capaços d'imaginar una altra ciutat, tindrem el poder de transformar-la. Per nosaltres, pels que ens han precedit en aquest afany i pels que vindran. Ha arribat l'hora de demostrar que és possible construir una ciutat diferent. Ha arribat el moment de guanyar Barcelona", s'anuncia en l'encapçalament de la nova pàgina.

L'acte de presentació és aquest dijous, 26 de juny, a les 19.00 hores, a l'escola Collaso i Gil, al carrer Sant Pau de Barcelona.

stats